18.6.2015

Hyvää jussia!

Juhannus on jo miltei ovella ja liikkeen ovet käyvät tiuhaan! Kesän tulon huomaa etenkin lävistysten lisääntymisessä. Ehkä on mukavempi ottaa lävistystä ilman että tarvitsee paranemisaikana pitää paksua vaatekerrosta haavan päällä tai muuten vaan se että katuvassa näkyy myös enemmän rautaa, joka taas innostaa ja inspiroi muita ottamaan reikää itseensä. Mene ja tiedä, joka tapauksessa kesä tietää lävistysten ottajien lisääntymistä.

Mikään ei estä myöskään ottamasta tatuointia kesäaikaan. Hyvä hygienia täytyy toki muistaa, niin kesällä kuin talvellakin, eikä tuoreen kuvan kanssa voi hypätä suoraan järveen tai nousta saunan lauteille. Hyvin hoitaen tatuointi kuitenkin paranee varsin nopeasti ja kesällä plussana myös kuvan ottajalle on kevyt vaatetus. Esimerkiksi kesällä hameen tai löysien housujen alla ilmavasti ja helposti rasvattavissa oleva jalkakuva paranee huomattavasti vaivattomammin ja nopeammin kuin toppahousujen hikisessä hankauksessa.

Kirjoittaja itse, eli Karu Kaisa mammalomailee, mutta muut putiikin naiset nakuttavat ahkerasti nahkoja vuodenajasta riippumatta. Jos mieli halajaa mustetta, nyt on loistava tilaisuus lyödä vielä tatuointiaika lukkoon vaikka oman kesäloman alkuun tai loppuun! Heinäkuulle löytyy vielä Eevalle ja Katjalle aikoja. Ullan jono longehtii lokakuun kulmilla.
Ei muuta kun liikkeelle pyörähtämään. Liikkeellä paikanpäällä olisi tietysti paras varailla aika, jotta voit keskustella kuvan
yksityiskohdista suoraan artistin kanssa, mutta mikäli et jostain syystä pääse putiikille, voit varata ajan myös puhelimitse. Tällöin varausmaksu on 80€ ja se suoritetaan tilisiirtona. Varausmaksu toki vähennetään tatuoinnin loppusummasta, samalla tavalla kuin paikanpäällä perittävä 50€ varausmaksu. Tämä uusi käytäntö helpottaa huomattavasti etenkin pitkästä matkasta tulevia. Virallinen ilmoitus käytännöstä tulee myöhemmin vielä uudistuville nettisivuillemme.

Heinäkuussa liikkeellä vallitsee taas kesäaukioloajat! Olemme auki heinäkuun ajan kolmena päivänä viikossa Ma-Ke klo.11-17.
Tatuointeja tehdään kuitenkin koko viikon, osa artisteista jopa viikonloppuna joten heinäkuun aikoja tosiaan kannattaa kysellä vielä!
Poikkeuksena kesäaukioloaikoihin on kuitenkin perinteinen joka kuun walk in friday, joka on heinäkuun viimeisenä perjantaina.

Seuraava walk in onkin jo ensi viikolla! Eli terrrvetuloa 26.6 klo.9-16 ottamaan pientä, maximissaan tupakkiaskin kokoista kuvaa tahi tekstiä! Tyyli ja värimaailma vapaa! Jopa tämä mammalomalainenkin on vierailevana tähtenä pikkukuvien perjantaissa. Kävele sisään ja ota pikku kesäkuva! :)

Katjan:

Old school meininkiä kämmenselkään


Eevan:


Tasa-arvo on tärkeä asia

mustaharmaa romaninainen

Kaularuusu

Pitäkäähän itsestänne ja kavereistanne huolta, turvallista ja mukavaa keskikesän juhlaa kaikille!!!

Toivoo: Kaisa, Katja, Ulla ja Eeva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti