12.8.2015

Hyvää elokuun alkua!

Heipähei kaikille! Elokuu on kohta jo puolessa välissä. Välillä paistaa ja sitten taas sataa, mutta sehän taitaakin olla se perus Suomen kesä. :D

Tässä kuussa Walk-in onkin 28.8 klo 9- 16.00! Eli josset viime viikolla päässyt paikalle, niin muutaman viikon päästä on uusi mahdollisuus!

Jonojen päät kiemurtelevat Katjalla ja Eevalla aivan syyskuun alussa ja Ullan jono tammikuussa. Eli kun viimeiset uimareissut ja auringonotot on done, niin varaamaan aikaa vaan!

Sitten niitä viimeaikaisia duunikuvia:


Ullan:


Eevan:Katjan:


Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

Toivottaapi ystävällisesti Katja!


4 kommenttia:

 1. Moi!
  Kiinnostaisi tulla tuohon seuraavaan walk-iniin, mikä teillä on maksimikoko walk-in -päivänä tehtäville kuville? Ja paljonkohan näille kuville väh.-max. tulee hintaa?
  Ja teettekö samalle ihmiselle useampaa pientä kuvaa kerralla vai onko raja 1 kuva/asiakas? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Hinnoittelu riippuu täysin kuvasta, sen koosta ja yksityiskohdista sekä paikasta, mutta koko rajoitteena on ollut n.tupakka askin koko ja kuvat ovat olleet yleensä 70-170€ luokkaa. :) Jos kuvat ovat olleet pikkuisia ja pysyneet kokoinaisuudessaan suurin piirtein koko rajoitteen sisällä niin olemme tehneet kyllä useampia pikku kuvia per asiakas, esimerkiksi sormitekstejä! :)

   Poista
 2. Moi! Millanen hinnoittelu teillä on? Paljonko esim walk-in päivien kuvat n. maksavat? Meneekö hinta koon vai kuluneen ajan mukaan? :)
  Mietin olisiko varaa tulla seuraavassa käymään uutta kuvaa iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Hinnoittelu riippuu täysin kuvasta, sen koosta ja yksityiskohdista sekä paikasta, mutta koko rajoitteena on ollut n.tupakka askin koko ja kuvat ovat olleet yleensä 70-170€ luokkaa. :) Ei muuta kun tervetuloa, seuraava Walk in on 25.9!

   Poista