6.11.2015

Perrrrjantai!

Perjantai on pärähtänyt käyntiin ja koneet laulaa Musteen ja Reiän residenssissä! Mahtavia kuvien tikkailujen lomassa varaillaan lisää aikoja niin kuvien hakkaamiseen iholle kuin lävistyksiinkin. Läväreitä voi varailla vaikka puhelimitsekkin, tatuointeihin suositellaan että tulisi paikanpäälle, niin saadaan paremmin suunniteltua ja suoriteltua varausmaksu samassa syssyssä.

Koko marras- ja joulukuun meillä on käynnissä näin joulun alla hyväntekeväisyyskampanja! Jokainen artisti on suunnitellut oman näköisensä joulukortin myyntiin. Joulukorttien tuotto menee Kouvolan nuorten- ja lastenpsykiatrian osastoille joululahjaksi. Tue sinäkin apua tarvitsevia nuoria ja lapsia ostaen joulukortit meiltä! Kortit ovat 2e/kpl ! Kuvat malleista alempana. Jokaisessa kortissa näkyy kunkin artistin oma kädenjälki.

Muistattehan muuten että joulu kun alkaa olla ovella, alkaa suuri jokavuotinen lahjarumba. Tee se itsellesi helpoksi ja osta ikuinen lahja, Kouvolan Musteen ja Reiän tatuointilahjakortti! Sen voit ostaa putiikilta paikanpäältä, käteisellä tai kortilla, minkä summaisena haluat ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Seuraavassa sekä kampanjan joulukorttimallit, sekä tatuointiartistien nakuttelemia kuvia! ;)


Joulukorttikampanjan kuvat:
Eevan joulukortti


Kaisan joulukortti

Katjan joulukortti

Ullan joulukortti

Ullan kuvat:

Akita

Batman/Michael Keaton

Erään asiakkaan tyttären muotokuva

OmenankukkiaEepin kuvat:


Loppuun vielä paljon suosiota saanutta walk-in kuhan valmistusprosessia!Terkuin,
Kaisaaaaaa

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti