30.12.2015

Vuoden vika walk-in!


Helou!

Vuoden viimeinen Walk in-tapahtuma ja vuoden viimeinen aukiolo päivä on nyt takana. Porukkaa riitti päivän lopuksi paljonkin ja etenkin Eeva ahkeroi ja nakutti mahtavia kuvia kone sauhuten! Ensi vuonna sitten jatkamme kuukausittaista perinnettä, eli joka kuun viimeinen perjantai jatkamme pienten kuvien tekoa ilman ajanvarausta.

Tämä vuosi on tuonut tullessaan suuria muutoksia, kaikenlaisia kommelluksia, arvokkaita opetuksia ja mahtavia uusia tuttavuuksia. Kaisa, eli meikäläinen on vietellyt suuren osan vuotta äitiyslomia, tosin putiikilla on joka viikko tullut tehtyä kuitenkin paperihommia, sekä satunnaisia sunnuntaitöitä. Vuodenvaihteen ja loppiaisen jälkeen bosslady palaa taas kuvioihin ja tatuointikoneiden rivistö tulee taas täyteen. Paljon on myös sattunut ja tapahtunut, on ollut teknisten laitteiden hajoamisia, säätämistä, kommelluksia jos jonkinmoisia, mutta kaikesta ovat mimmit selvinneet. Liikkeellä on vakio kaluston, eli Kaisan,Ullan, Eevan ja Katjan lisäksi käväissyt värikäs joukko apumiehiä, viimeisimpänä ahkera Jere, joka nytkin paiski joulun kiireapulaisena ylityötunteja väsymyksestä välitämättä. Kiitos Jere, ilman sinua laskisimme täällä aamuyöhön asti palloja ja tappeja..

Kokonaisuudessaan vuosi on mennyt nopeasti, jopa aivan huomaamatta. Vasta äsken juhlittiin Uuttavuotta 2015 ja nyt jo taas uudet tinat valetaan ja uudet lupaukset vannotaan. Ehkä seuraava vuosi hiljennetään kiirettä, muistetaan nauttia hetkestä ja koitetaan vähentää stressiä. Koska ne ovat varmasti seikkoja, joiden takia tuntuu että kuluva vuosi juoksi niin nopeasti ohi. Tottakai pitkä ja pimeä syksy teki oman osansa, mutta valoa onneksi on löytynyt Musteen ja Reiän putiikin katon alta ja tulee löytymään jatkossakin, kun osaavat, nauravat ja mahtavat mimmit pistävät parastaan.

Rakettien räjähtäessä hyvästellään ruutina ja savuna ilmaan mennyt vuosi. Toivotetaan uusi, tuore ja haaveita täynnä oleva vuosi tervetulleeksi. Kiitos kaikille Musteen ja Reiän asiakkaille. Kiitos inspiroivista töistä, kiitos tatuoititarinoidenne jakamisesta kanssamme, kiitos tuesta ja ajasta jonka jaatte meille. Kiitos että luotatte nahkanne meidän musteisiin käsiimme. Olkoon vuosi 2016 entistä kuviollisempi ja vielä luovempi rakkaiden ihmisten kanssa. Ensi vuoteen!


Vuoden viimeisen Walk in-tapahtuman satoa.Eevan:


Eevan Walk in 30.12

Aiemman viikon töitä:


Katjan:


Katjan Walk in 30.12 -yhdestä tekstistä unohtuipi kuva!

Kaisan:Uuttavuotta toivottaa Kaisaaaaaa!

Positiivisia ja ihania vaihtuvan vuoden hetkiä: Twenty One Pilots - Ride

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti