4.3.2016

Perjantai pärähtävimmät!

Viikko on taas vierähtänyt niin lujaa että päätä huimaa. Maaliskuun ensimmäinen viikko on alkanut työntäyteisissä ja kipeissä merkeissä. Musteen ja reiän mimmit ovat olleet kukin milloinkin kipeänä, mutta jospa maaliskuu lupaisi terveempiä työpäiviä! Kevään mahataudit ja flunssat jyllää, mutta tatuointikoneet silti surisevat, onneksi kaikki neljä eivät ole olleet samanaikaisesti petipotilaina!

Tämän kuun Walk in-Friday tapahtuma on poikkeuksellisesti Walk in Thurday. Nimittäin kuun lopussa meitä odottaa pääsiäinen tipuineen ja rairuohoineen. Näin ollen kuun viimeisenä perjantaina on pitkäperjantai ja putiikin mimmit ovat munajahdissa, joten nakutellaampi pienet kuvat 24.3 torstaina!

Ja tässä taas vähän kuva-antia!

Eepin kuvat:

Super Mario bros puolihiha saatiin päätökseen taustojen kanssa

Vanha susi sai uudistusta taustoilla

Kaisan kuvat:Hyvää perrrrstaita kaikille säädyille!!! <3

2 kommenttia:

  1. Moikka,
    minulla olisi astetta hassumpi kymysys :D Kuinka _pieniä_ tatuointeja teette walk-in fridayssa..? Tahtoisin pienehkön ristihärpäkkeen nilkkaan ja joku on joskus heittänyt etteivät kaikki paikat suostu pieniä tatuointeja nilkkaan tekemään. Kun se kuitenkin nopeasti haalistuu/saattaa hiukan 'suttaantua'.

    VastaaPoista
  2. Heips!
    Walk in friday:na teemme max tupakka-askin, eli noin 8x10 cm kokoisia kuvia. Haalistuminen riippuu toki paljon siitä mihin kohtaan nilkkaa kuva tulisi, omasta ihotyypistä sekä siitä kuinka hyvin pystyy paranemisaikana välttämään kuvan hankaantumista ja suojaamaan tulevaisuudessa kuvaa mm auringolta. Noin muuten niin nilkan iho ei ole sellaista, kun esimerkiksi kämmenessä tai sormien sivussa, joissa kuva kuluu herkästi. Teemme kyllä mielellään nilkkaan kuvaa! :) Seuraava Walk in on 29.4! Yställisin terkuin, Kaisa/Kvl muste ja reikä

    VastaaPoista