14.3.2016

Vähän uutisia vähän!

Elämässä pitää kokeilla kaikkea. Näin on joku viisas joskus sanonut. Nyt on minun aikani lähteä näkemään ja kokemaan uusia juttuja. Joten näin ollen jätän tatuoimisen määräämättömäksi ajaksi ja keskityn kaikkeen muuhun,mitä elämällä on minulle tarjota. Syksyn tullen toivottavasti opiskelujen merkeissä. Kesän aion viettää rennosti ja heittää aivot joksikin aikaa narikkaan yli kolmen vuoden työrupeaman jälkeen.
Haaveita ja toiveita on meillä kaikilla. Tatuoiminen oli minulle yksi monista unelmista. Nyt sen olen päässyt kokemaan ja toteuttamaan. Toki elämästä ei koskaan tiedä,mihin se milloinkin ihmisen vie. Ehkä joskus vielä polkuni kulkee takaisin tänne, kuka tietää. Tietämättömyys on autuas tunne. On hyvä, ettei tiedä tulevaa liian pitkälle.
Nyt niitä kiitoksia. Kiitos Kaisalle, Ullalle ja Eevalle. Olen saanut työskennellä enemmän kuin upeiden ihmisten kanssa. Parempia työtovereita/ystäviä ei olekaan. Siksi ilmassa on myös haikeutta.Toki ystävyys säilyy. Se ei muuta muotoaan.
Eritoten kiitos Kaisalle. Kaisa antoi minulle tietonsa ja niksinsä ottaessaan minut oppipojakseen vuoden 2012 lopussa.
Tästä olen aina kiitollinen.
Haluan myös kiittää asiakkaita vuosien varrelta. Ja ystäviäni/tuttaviani, jotka rohkeasti tulivat alussa koekaniineiksi. Olen kuullut mitä mielenkiintoisempia tarinoita ja tavannut paljon uusia sekä erilaisia ihmisiä.
Olen nyt 23- vuotias ja kaiken mukaan olen jo "kasvanut isoksi." Mutta tulenko koskaan tietämään täysin mitä elämältä haluan? Haluanko koskaan olla paikoillani liian kauan? Kuka tietää. Aion mennä virran mukana ottamatta paineita.
Tähän päättyy tämä vähemmän tiivistelty ilmoitus. Haluan toivottaa kaikille upeaa kevään ja kesän odotusta!
Viimoiset ajat minulta löytyvät huhtikuusta, siellä on vielä jonkun verran aikoja jäljellä. Lisävärittelyajan minulle saa sovittaessa.(Lisäväritys on voimassa vuoden tatuoinnin ottamis-päivästä)
Tervetuloa nappaamaan viimeiset ajat ja moikkaamaan meikäläistä!
Terkuin,
Katja

2 kommenttia:

 1. Moikka! Vaihteleeko teillä tatuointien hinnat tekijän mukaan? Jos näin on, kuka on "edullisin" tatuoija? Kiitos vastauksesta etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Täysin samanlaisen kuvan, tatuoitavan paikan ja ihon (ihon koostumus vaikuttaa siihen kuinka paljon tatuoinnin tekemiseen menee aikaa)kohdalla hinta on suht sama tatuoijasta riippumatta, mutta jokaisen tatuoinnin hinta arvioidaan koon, yksityiskohtien ja tatuoitavan paikan perusteella. Jokaisella artistilla on myös oma tyylinsä tehdä kuvia, joten jokainen artisti arvioi oman piirroksensa kustannuksen. Lähtöhinta meillä on 50€. Ystävällisin terkuin, Kaisa/Kvl muste ja reikä

   Poista