24.3.2016

Waawawalk in ja pääsiäinen!

Hyväätulevaa pääsiäisviikonloppua kaikille!Tänään nakuteltiin pikku kuvia helmikuuta hieman hiljaisemmissa merkeissä, mutta musteeseen ja reikään saapui silti mukavasti heti aamun tunneista porukkaa. Osa on varmasti jo lähtenyt munajahtiin, tiedossa kun on neljän päivän pääsiäislomat! Me mimmitkin vietämme rauhaisaa pääsiäistä ja suljemme tänään ovemme, avaten ne vasta ensi viikon tiistaina. Ollaan siis pääsiäinen, 25-28.3 kiinni.

Mikäli halajaa mustetta ihonsa alle ennen helteitä, niin Eevalta löytyy vielä vapaita aikoja huhtikuun lopulta. Kaisalla on vielä 31.5 vapaana, sen jälkeen mennäänkin jo kesäkuussa. Ullalla ajat surraavat heinäkuun puolella. Tuleva huhtikuu onkin Katjan viimeinen kuukausi musteen ja reiän katon alla! Sen jälkeen Katja lähteekin kokeilemaan siipiään ja hakee mm opiskelemaan kuvataiteita. Mahtavaa seurata hyvän ystävän ja allekirjoittaneen oppilikan kehitystä. Vaikka kovin haikein mielin katsomme Katjan lähtöä ja ikävä tulee yhteisiä työhetkiä, ei tosiystävyys katoa ja jokaisen on seurattava sydäntään. Katjalle kaikki ovet ovat avoinna ja on jännittävä nähdä mitä tulevaisuus hänelle tuo tullessaan. Ties vaikka vuosien päästä täällä pidetään kuuluisan taiteilija Katja Yrjölän koko maata kiertävä taidenäyttely! :D Mitä tahansa Katja ryhtyy tekemään, niin hän tekee sen suurella sydämen palolla. Sillä samaisella rakkauden täyteisellä inspiraatiolla on syntynyt Katjan koneesta monen ihmisen iholle tatuointeja. Tulevaisuudessa Katja ei omin sanoin jätä kokonaan tatuointikonetta narikkaan, mutta ainakin nyt joksikin aikaa keskittyy muuhun luovaan toimintaan.
Pari aikaa on vielä Katjalla huhtikuussa jäljellä ennen maailmalle lähtöä, joten halukkaiden kannattaa mitä pikimmiten ottaa yhteyksiä pääsiäisen jälkeen!

Seuraava Walk in on 29.4 klo.9-16, jolloin teemme taas max röökiaskin, eli noin 8x10cm kokoisia kuvia ilman ajanvarausta, "kävele sisään" periaatteella. Tervetuloa silloin nakuttamaan pikku kuvaasi iholle!

Tässä artistien kuvia pääsiäisen iloksi!


Kaisan duuniloisii:

Vielä loput varjostukset ja värit tulossa!
Katjan


walk-in EevanEepin walkin työt 24.3.


Ullan
Walk In:itMukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua toivottaa Kaisa! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti