30.6.2016

Walk in-thursday:n ja emme suostu pelkäämään-teemapäivän lopetus

Hyvää yötä kaikille!

15 tuntia intensiivistä kuvan hakkaamista, yhteensä 45 tatuointia ihoille. Pitkä mutta uskomattoman onnellinen ja mahtava päivä takana. Me tekijät kiitämme kaikkia asiakkaita, kiitos kärsivällisyydestä ja positiivisuudesta pitkistä jonoista huolimatta. Kiitos myös Karri Miettiselle aka Palefacelle, kaikesta tähän tempaukseen johtaneesta inspiraatiosta ja siitä että puet sanoiksi sen mitä me kaikki haluamme sanoa.

Haluamme levittää antirasismin sanomaa ja haastamme kaikkia suomen tatuointiliikkeitä tekemään oman versionsa tästä tempauksesta. Tehkää paremmin, enemmän ja isommin, antaa mennä! Tehkää omalla tyylillänne, omilla ehdoillanne, mutta tehkää mitä tahansa mikä levittää ilosanomaa yhteisöllisyydestä, suvaitsevaisuudesta ja toivosta parempaan huomiseen! Nitistetään negatiivinen asenne, rasismi ja eriarvoisuus.

Huomenna, tai siis oikeastaan tänään laitamme vielä ilmoille video-terveiset tältä illalta.

1.7 perjantaina olemme suljettuna, maanantaina 4.7 avaamme taas normisti aamupäivällä reippaana aloittamaan uuden työviikon<3


Kaisa ottamassa rasisminvastaista kuvaa:

Ulla Kaisaa tikkailemassa:


Kaisan Walk-in duuneja:


Ullan Walk-in duuneja:

Muutamat otokset päivän Emme suostu pelkäämään- tatuoinneista:
 
 Kiitos näkemiin! Terv. Muste ja Reikä!

Tässä myöhemmin lisättynä linkki päivän viimeisiin terveisiin:

2 kommenttia:

 1. Onko teillä ikinä lävistyswalk-ineja?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Valitettavasti tällä hetkellä ei, mutta olemme tulevaisuudessa ottamassa myös lävistyksiä mukaan Walk in-tapahtumiin. Toistaiseksi kuitenkin teemme lävistykset vain ajanvarauksella ja Walk in-päivät ovat vain pienille tatuoinneille. :)

   Poista