23.9.2016

Viileneviä päiviä!

Hyvää päivää!!

Viimeinkin ulkona alkaa näyttämään nätiltä. Syysvihreä kantautui myös tänne kouvolaankin! Tässä ulos katsellessa kaikkialla näyttää kauniin punaiselta, tai keltaiselta. Näky on nautinnollinen.

5€/Kassi
Muistuttelen teitä kaikkia vielä siintä, että meiltä vielä löytyy Musteen & Reiän logolla varustettuja kangaskasseja 5€/kpl! tuossa vielä kuva tästä oikein siististä, ja upeasta pussukasta!
Tältä vuodelta on jokaiselta artistilta mennyt viimeisetkin ajat jo käyttöön! Ensivuoden puolellekkin jo varauksia on tullut, mutta aikalailla kaikilta tammikuussa vielä kuvaa saisi!

Walk-in on taas lähestymässä. Alla vielä kuva tällä kertaa Kaisan tekemästä Walk-in julisteesta, jossa on käytetty line work:ia! Sieltä voi meidät jokaisen bongata ;) Voisinhan sen tietysti teille vielä näyttääkkin!:
Tosiaan alla vielä artistien viimeaikaisia töitä!:

Kaisa: Slayerin Hannemanin muistolle


 Linework/dotwork-tyylinen tatuointi, joka tehtiin liittyen valtakunnalliseen Nuorisotyön viikkoon, jota vietetään 10-16.10.2016. Viikon teemana on yhdenvertaisuus ja kuvan nakuttelu vilahtaa viikkoon liittyvän videon yhteydessä, joka julkaistaan lokakuussa! Kouvola on tänä vuonna kampanjan esimerkkikaupunki, go Kouvola go! #Hupparikansanpuolella Eeva:


 Ihanaa syksyä teille kaikille toivoo koko Musteen ja Rei'än kööri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti