28.10.2016

Halloween Walk-In 28.10

Hyvää iltapäivää immeiset!!!!

Kello lähentelee jo neljää, ja viimeisiä ihmisiä jo aletaan tikkailemaan!
Tänään artistimme Kaisa tosissaankin yksinään täällä tikkaili, joten hieman vähemmän jouduimme ihmisiä listoille ottamaan. 9 asiakasta yhteensä Kaisa on tikkaillut.

Ensikuun Walk-In on 25.11, jolloin taas on Eeva Kaisan lisänä tikkaamassa! :)

Oikein mukavat kuun viimeiset viikonloput teille kaikille lukijoille! :)

Tässä vielä uudelleen loppuvuoden tiedote koskien liikettämme:

Lokakuun viimeinen viikko menossa ja tässä kuussa onkin tapahtunut suuria juttuja, jotka vaikuttavat aikalailla putiikin toimintaan.

Artisti Ulla on koko loppuvuoden sairaslomalla. Tämän johdosta emme ota Ullalle uusia varauksia ainakaan hetkeen, ennen kuin saamme kaikki aikataulut hänen osaltaan kuntoon.

Tilanteen johdosta myös lävistykset ovat nyt hetken pois palveluvalikoimasta. Yritämme mahdollisimman pian löytää vastaavan ammattitaidon omaavaa lävistäjää tuuraajaksi, ja ilmoitamme tilanteen etenemisestä kaikkien kanaviemme kautta myös täällä somessa, eli blogissa, nettisivuillamme, facebookissa, twitterissä jne.
Jonkin aikaa varmasti prosessissa kestää, sillä haluamme säilyttää lävistyspalvelut yhtä tasokkaana kuin mitä ne ovat olleet. Ullan yli kymmenen vuoden kokemusta ja osaamista on vaikea korvata, mutta pyrimme normalisoimaan tilanteen niin nopeasti ja hyvin kuin mahdollista.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa aikojen siirtämistä ja perumista, tilanne tuli hyvin äkkiä myös meille kollegoille. Musteen ja Reiän muu porukka yrittää hoitaa ja järjestää asiat parhaansa mukaan, tinkimättä tietenkään myös omien asiakkaiden palvelusta.
Teemme kaikkemme sen eteen, että tilanne stabiloituu mahdollisimman pian.

Putiikki pyörii muuten edelleen normaalisti Kaisan, Eevan ja Jeren voimilla. Korumyynti, lävistyskorujen vaihto/poisto palvelut ja muu lävistyksiin liittyvä tulee edelleen olemaan saatavissa liikkeeltä.
Liikkeen tiimi toivottaa Ullalle paljon voimia, toivottavasti uuden vuoden vaihtuminen tuo uutta elinvoimaa ja hyvää energiaa tullessaan.

Julkaisemme ylläolevan tiedotteen vielä lokakuun Walk in-päivityksen yhteydessä, jotta saamme infottua mahdollisimman hyvin kaikkia.Vaikka harmaa lokakuu on tuonut tullessaan paljon ikävääkin muutosta ja suru-uutisia, niin positiivisia tapahtumia ja kampanjoita riittää loppuvuodelle;

Ennen joulua on tulossa vielä muun muassa lahjakorttikampanjaa, uutta joulukorttikampanjaa, lokakuun 28.10 ja marraskuun 25.11 Walk in-Friday:t ja joulun jälkeen, ennen uutta vuotta joulukuun 30.12 Walk in-Friday.

Alla vielä kuvia Kaisan tikkailemista Walk-In kuvista!2 kommenttia:

 1. Paranemisia Ullalle! :)

  Millaisissa hinnoissa nämä tässä walk-inissa tehdyt kuvat ovat olleet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Riippuen kuvan yksityiskohdista ja koosta niin yleensä 70€-250€

   Poista