21.10.2016

Lokakuun himmee perjantai

Hyvää lokakuuta kansalaiset!

Tuntuu että jokainen kuukausi on kiireinen, mutta taas tämän kuun loppupuolella on sellainen fiilis, että juuri tämä on ollut erityisen työn ja säädön täyteinen. Syksylle muutenkin ajoittuu usein suuret muutokset ja tapahtumat. Häppeningit joissa ollaan oltu mukana, ovat olleet mahtavia, ja on ollut hienoa olla messissä muun muassa tukemassa tärkeitä asioita, mutta viikonloput ja viikot putkeen töissä oleminen on myös joskus kuluttavaa. Yritetään välillä myös ottaa iisimmin, ja siitä puheen ollen nyt tuleva viikonloppu menee aivan akkuja lataillessa. Koska Kaisa täällä kirjoittelee, voin old schoolisti laittaa linkin jokaiselle viikonloppua aloittavalle! Tämä on ainakin 90-luvun lapsille tuttu biisin, jos on tätä mahdollisesti diggaillut teini-iässä! ;D Vaikkakin sattuu olemaan aikalailla kesäbiisi, niin jos sul on huomenna vapaapäivä niin; chillaa meidän kanssa!


Viime viikonloppuna osallistuimme Kuusankoskella pidettyyn Pop Up-Art tapahtumaan. Upeita taideseuran taiteilijoita kokoontui esittelemään ja myymään taidetta, oli myös lasten nurkkausta missä lapset saivat tehdä taidetta ja vaikka mitä! Lauantaina Eeva teki näytösluontoisesti kuvaa ja Kaisa eli minä tein sunnuntaina itse suunnittelemistani valmiista flasheistä pieniä tatuointeja. Mukana oli myös pari erilaista Roosa nauha-tatuointia, joiden tuotto meni syöpäsäätiölle. Alla kuvia tapahtumasta!

Ensi viikolla on taas perinteinen Walk in friday! Halloween Walk in toteutetaan poikkeuksellisesti yhden tekijän voimin, joten valitettavasti lista on nyt puolet normaalin pituudesta. Eli kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä kerkeämme toteuttaa nyt vain 8-10 kuvaa. Marraskuussa on taas enemmän artisteja, mutta nyt muiden valitettavasti ollessa poissa, koneen päässä hyörii 28.10 vain allekirjoittanut, eli Kaisa. Mutta Halloween tunnelmaa ylläpitäen Kaisa ja Jere toivovat että mahdollisimman moni putiikille saapuva olisi pukeutunut! Nimittäin jos on saapuva paikalle karmivissa vetimissä, tulee pieni yllätyspussi palkinnoksi! ;)


 Eevan taiteilema mahtava Halloween Walk in-mainos, jonka vio bongata ympäri kaupunkia<3


Ensi viikolla infoamme liikkeellä tapahtuvista muutoksista, mutta alla vielä lähipäivien duuneja!


 Eevan:

Kaisan:

Pop up art tapahtuma kuusankoskella 14-16.10


  Eevan 15.10 näytöstyö:


Kaisan 16.10 pikku walk in-kuvat, mukana hyväntekeväisyys Roosa nauhat:
 
 Esittelypöytä, karkkia kaikille tietenkin<3


 Flashit
 
 
 
Hyvin män pienestä flunssasta huolimatta!

Hyvää viikonloppua kaikille! Terkuin, Kaisa the Kabanossi

2 kommenttia: