20.1.2017

New year, new ink

2017 ensimmäiset viikot ovat alkaneet työntäyteisissä ja innovatiivisissa merkeissä. Tuleva vuosi on täynnä uusia ja jännittäviä tapahtumia ja uusia haasteita.

Kouvolan Muste ja Reikä-tiimi piti reilu viikko sitten palaveria, jossa mietittiin missiota ja arvojamme. Reilu neljä vuotta on hurahtanut nopeasti kuin jänis ajovaloissa, ja päätimme että on aika hetkeksi pysähtyä ja selventää fokus. Toisin sanoen istua alas ja miettiä, mitä kuvittelemme yrityksemme olevan, mitä haluamme sen olevan ja mihin haluamme sen menevän.
Kaikki pohtimamme asiat olivat sellaisia, joiden mukaan olemme jo toimineen ja ikään kuin huomaamatta luoneet jo yrityskulttuuriamme siihen suuntaan. Kuitenkin nyt oli aika kirjata jotakin konkreettista ylös, jotta kaikki voisivat nähdä ja liittyä missioomme.

Koska emme olisi mitään ilman tiimiä, asiakkaita, ystäviä, tuttuja ja tuntemattomiakin, yksi suurimmista arvoistamme on yhteisöllisyys. Olemme kaikki samaa musteista jengiä, joka yhdessä ajaa missiota eteenpäin. Jokaisella meillä on myös vapaus olla täysin oma itsensä ja ottaa juuri niitä tatuointeja mitä haluaa. Kenenkään ei tarvitse esittää mitään muuta kuin mitä on, ja toivomme että jokainen tähän yhteisöön kuuluva voi kokea samoin. Siksi olemme myös avoimia ja rehellisiä, haluamme tiedottaa kaikkia miten yrityksellä menee ja mitä meille kuuluu. Informoimme kaiken tietämämme asiakkaille, jotta kaikki saisivat lisää tietoa tatuoinneista ja siihen liittyvistä ilmiöistä ja kulttuurista, koska haluamme murtaa hiljaisuuden muuria ja epätietoisuutta alasta.

Kiteytettynä tehtävämme on siis tatuointikulttuurin muuttaminen. Haluamme viedä tatuointikulttuuria eteenpäin ja muuttaa vanhoja käsityksiä, koska tatuoinnit ovat taidetta. Ikuista taidetta omalla iholla, jolla jokainen voi ilmaista itseään, ikuistaa rakkaita muistoja ja tärkeitä asioita, tai ihan vain ilokseen ottaa taidetta musteen muodossa iholle. Nautimme stereotypioiden ja käsitysten rikkomisesta. Pyrimme laajentamaan koko tatuointi-käsitettä kaikkien mielessä.

Ajamme näitä arvoja ja kaikki se mitä teemme, heijastaa missiotamme. Murretaan muurit ja levitetään musteista sanomaa entistä vahvemmin tänä tatuointien vuonna 2017!Tosiaan uusi vuosi, samat kujeet, toki jatkamme perinteisten, kuukausittaisten Walk in Friday- tapahtumien pitämistä! Eli tämän kuun Walk in ompi 27.1 klo.9-16

Tämän vuoden ekassa julisteen teko vuorossa on ollut allekirjoittanut, eli Kaba!

Kuvia viime aikaisista töistä:


Kaisa:
 Eeva:
Ulla:
 


Terkuin, Kaisa/Kvl muste ja reikä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti