4.1.2017

Tammikuun tiedotus pläjäys


Oikein hyvää päivää kaikille!

Uusivuosi oli ja meni, ja taas ollaan kaikki työntouhussa Ullaa lukuunottamatta, mutta hän palaa töihin tosiaan jo ensi viikolla! Hihihiii, pian suristaan täällä täydellä voimalla!

Minä Jere olen tässä kesästä tähän asti nyt ollut oppisopimus opiskelijana, sekä myöskin lävistysopiskelijana Ullalla. Tahdon kiittää suuresti kaikkia, joita olen saanut tässä syksyn mittaa pistellä!! Olette todella mahtavia, kun minuun luotatte!! :) Ilman teitä kaikkia koekaniinejani en olisi edistynyt tässä hommassa lainkaan. Suuri kiitos myös Ullalle, joka mulle tän homman perusteet opetti. En ilman häntäkään olisi saanut mitään tehtyä. Kiitos, että annoit mulle tälläisen mahdollisuuden!

Multa tosiaan lävistykset on sen 10-20€, riippuen korusta, ja lävistyksen sijainnista! :) Aivan kaikkia lävistyksiä en vielä ole päässyt kokeilemaan esim. Microdermal, sillä niille ei ole juurikaan ollut kysyntää. Pistelkääs viestiä tai soitelkaa jos haluutte mun, tai vaikka sitten Ullan pisteltäväksi! :)

Seuraavia vapaita lävistysaikoja: 16.1 klo 12:30, 10.2 klo 10:00-15:00, 22.2 klo 11:00-16:30.

Jotkut teistä varmasti muistaa kun pidin tuossa alku talvesta kyselyn, liittyen lävistyskoruihin. Niitä on vielä täällä rutkasti jäljellä! Ruusukultaiset korut olivat todella suosittuja, niitä ei enää ole varastossa, mutta voidaan halutessanne niitäkin tilata haluamanne mallin mukaan :). Olen tässä alkanut kasailla kaikkien vastanneiden vastauksia liittyen tähän kyselyyn. Voittaja selviää sitten hieman myöhemmällä ajankohdalla! Kiitos kaikille vastanneille! Tälläisiä koruja liittyen kampanjaan on vielä jäljellä!


Sitten tuossa keväämmällä aion perustaa meille verkkokaupan, jossa myytäisiin fanituotteitamme. Voitte halutessanne laittaa s-postiimme (info@mustejareika.fi) ideoita tuotteista, jollaisia juuri sinä haluaisit ostaa verkkokaupastamme. Huoimioithan että lävistyskoruja emme verkkokaupassa myy.

6.1 Loppiaisen olemme suljettu, muutoin ei poikkeuksia aukioloajoissa!

Seuraava Walk-In Friday tapahtuma on 27.1!

Ullalla tatuointiajat menevät huhtikuun alkupuolella, Kaisalla ja Eevalla ajat taas menevät toukokuun puolella!

Sitten vielä normaaliin tapaan kuvia artistien viimeaikaisista töistä!

Kaisan:
Work in progressWork in progress


Kiitos kaikille viime vuodesta, ja oikein hyvää alkanutta sellaista! :)
T. Kouvolan Muste ja Reikä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti