22.3.2017

Keskiviikon meininkei


Hellurei!

Se ois virallisesti kevät nyt! Maaliskuuta ollaan elelty jo ties kuinka kauan. Kesä on oikeesti pian täällä, eikä se ainakaan harmita, vaan tuntuu pirun hyvältä.
Useimmat ajattelevat, että kesäisin tatuointien ottaminen on riskialtista tulehduksia ajatellen, mutta näinhän asia ei ole, jos pidät huolta hyvästä hygieeniasta vasta otetun tatuoinnin jälkeen. Tietysti muutaman viikon uimis- ja saunakielto astuu voimaan, mutta se pari viikkoa on todella vähän verrattuna lopun elämää mukana kulkevalle kuvalle. Auringon ottamista myös täytyy välttää.

Tosiaan seuraavat vapaat tatuointiajat menevät heinäkuulle, mutta kesälläkin meiltä kuvaa voitte ilman aikaa saada, sillä meillä on joka kuun viimeinen perjantai Walk-In Friday, jolloin tosiaan voi tulla ottamaan simppeleitä, max. röökiaskin kokoisia tatuointeja ilman ajanvarausta. 
Tapahtuma kestää 9-16. Ensimmäiset jonottelijat ovat odottelemassa sisäänpääsyä jo siinä puoli ysin paikkeilla, joten jos haluat kuvaa ajoissa, niin kannattaa olla ajoissa paikalla. 

Seuraavat vapaat lävistysajat menevät 30.3. 

Seuraava Walk-In friday on 31.3.2017

Sitten artistien viimeaikaisia duuneja:Kaisan: Eevan:


 Terkuin Kvl Muste ja Reikä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti