13.4.2017

Hyvää pääsiäistä!

Mainiota munajahtien aikaa kansalle! Putiikin väki juoksee pääsiäispupun kintereillä ja on poissa sorvin äärestä 14.4-17.4.
Näin ollen tervetuloa varailemaan aikaa, katsomaan alekoruja tai muuten vaan pyörähtämään putiikilla taas 18.4 tiistaista etiä päin. Jonikin on palaillut iskälomilta nakuttamaan tekonahkoja ja opettelemaan tatuoijan arjen ihmeellisyyksiä. Tuu sumpille ja katsomaan millaisia kuvia Joni on jo kerinnyt tikuttaa geeliläpyskään.
Kaisa puolestaan lentää pääsiäiseksi pohjoiseen ja palailee ensiviikon torstaina 20.4, joten allekirjoittaneen kanssa pääsee kasvotusten asioimaan taas siitä päivästä lähtien.

Alekoru-kampishan on vielä voimassa toukokuun loppuun ja niin suuri varaston siivous on käynnissä, että vielä koruja piisaa niiden suuresta ostosuosioista huolimatta. Teemme tosiaan tilaa uusille koruille ja selkeytämme koko valikoimaa, ja tämän tähden myymme koko sekalaisen varaston kerralla poisParin viikon päästä on myös joka kuinen Walk in Friday! Tule nappaamaan oma pikku kuvasi ilman ajanvarausta, joko omasta mallista, paikalla suunnitellen tai vaikka suoraan huhtikuun Walk in mainoksesta!

Tässä vielä tämän viikon duuneja:

Kaisan:

Eepin:

Lyhyt piäsiäis päivitys päättyy nyt tähän, Kaisakin pakkaa reppunsa ja lähtee hakemaan taideinspiraatiota Lapin maisemista! Päräyttäviä pyhäpäiviä kaikille! Terkuin, Karu Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti