27.4.2017

Suru-uutisia


Tatuoija/lävistäjämme Ulla joutuu lopettamaan yritystoiminnan vakavien terveysongelmien vuoksi. Osa, etenkin Ullan vakioasiakkaista tietääkin, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on välillä varjostanut aiemminkin artistin työnteon mahdollisuuksia. Työvuosiin on mahtunut upeita ja äärettömän hienoja tatuointeja ja unohtumattomia, elämän läpi mukana kulkevia ihania muistoja. Mutta nyt tapahtumat ovat tulleet siihen pisteeseen, että pitkä kuntoutusjakso katkaisee työt. Aika näyttää palaako lahjakas Ulla koneen päähän enää tulevaisuudessa.

Tilanne on vaikuttanut meihin kaikkiin ja putiikin muu porukka on parhaansa mukaan koittanut selvitellä asiakastilanteet. Kiitämme suuresti asiakkaita kärsivällisyydestä ja tsemppauksesta, olette tuoneet paljon hyvää energiaa.
Toivotamme Ullalle voimia ja valoa kuntoutukseen ja elämään. Nyt lähdemme jokainen tahoillamme eteenpäin uusiin seikkailuihin, toinen toisiamme tukien.

Lävistykset pyrimme pitämään edelleen valikoimassa ja teemme kovasti töitä löytääksemme ammattimaisen lävistäjän. Pyörät on laitettu pyörimään ja tiedotamme asiasta heti kun tilanne etenee.

Laitamme ensiviikolla päivitystä lähiaikojen isommista työkuvista ja Walk in-kuvista, haluamme ensin jakaa tämän tiedotuksen kaikille.

Terveisin, Koko Kouvolan Musteen ja Reiän jengi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti