9.6.2017

Perrrrjantai!

Helou kaikki kansa!

Kesäkuun toinen perjantai kolkuttelee ovilla ja musteen ja reiän katon alla koneet pärisee. Joni on nakutellut itseään ja läheisiään, edistyen koko ajan. Kyllä tuosta jätkästä vielä tatskari tulee!

Seuraava Walk in ompi tasan kolmen viikon päästä 30.6. Kesällähän ilman muuta voipi myöskin ottaa kuvaa lämpisistä säistä huolimatta. Hyvä hygienia pitää muistaa, niin kesällä kuin toki talvellakin. Myös uimis ja saunomis-kielto vallitsee muutaman viikon tuoreen tatuoinnin ottajan ympärillä, mutta muutama viikko koko loppu elämästä ei onneksi ole paljoa. Suoraa auringon paahdetta tulee myös vältellä ainakin parisen viikkoa. Hyviä puolia lämpimässä säässä on, ettei vaatekerroksia tarvitse niin montaa, kuin taas sitten talven paukku pakkasilla. Allekirjoittanut muistuttaa, että esimerkiksi jalkapöydän kuvia on erittäin hankala talvella kenkien ja sukkien sisällä parannella, ilman että ne hankaantuisivat.

Putiikki on meillä normisti kesällä auki! Kuitenkin jos haluat erityisesti tavata Jeren, on hän usein tiistaisin koulun penkillä. Kaisa ja Eeva kumpainenkin puolestaan lomailee juhannusviikolla ja sen jälkeisenä maanantaina. Eeva on myös reissussa 27.7-2.8. Muuten satunnaisia päiviä lukuun ottamatta on koko porukka aikalailla kesähommissa liikkeellä aina arkisin aukioloaikoina!

Jos halajaa vielä loka-marrar-joulukuussa ison kuvan aikaa, löytyy Eevalta vielä päiviä, minulta alias Kaisalta saapi ensi vuodelle aikoja!

Tässähän vähän kuvia viimeaikaisista töistä!


Eeva

Kaisa
Terrrveisin Kaisa the Kabanossi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti