4.9.2017

Synttärikuvia ja terkkuja

Moikka!

Perjantaina juhlittiin Musteen ja Reiän 5-vuotissynttäreitä! Oli hauska juhlia osallistuneiden kanssa. Erittäin onnistuneet juhlat olivat siis kaikinpuolin. Kiitos, että mahdollistitte tämän!

Seuraavat vapaat tatuointiajat Eevalle menee tammikuun puolella. Kaisalla ajat menevät ensi vuoden huhtikuussa.

Kaisa:

5-vuotta on hurahtanut nopeasti, mutta paljon on kerinnyt tapahtua.  Vuosiin on mahtunut paljon jännittäviä ja unohtumattomia kokemuksia, oppimista, uusia tuttavuuksia, iloa ja huumoria niin paljon että poskilihaksia kiristää, mutta myös joskus surua ja luopumista. Kaikki ne kuuluvat ihmisen ja yrityksen elämään.

Kun vuosia sitten etsin liiketilaa, bongasin Kinno Oy:n sivuilta Kauppahallissa sijaitsevan ison liiketilan. Heti astuttuani sisään, tiesin että tänne perustan putiikkini. Vuosien myötä sen sielu on kehittynyt ja kulkenut omaa polkuaan. Sitä ovat muokanneet kaikki täällä niin enemmän kuin vähemmän aikaa viettäneet ihmiset. Olen mielettömän kiitollinen kaikille niille, ketkä ovat omaa aikaansa ja energiaansa liikkeelle tuoneet.

Itse olen oppinut 5 vuoden sisällä aivan mielettömästi kaikesta ja kehittynyt muun muassa yrittäjänä, tatuoijana ja työnantajana. Mutten olisi kaikessa päässyt tähän pisteeseen ilman mielettömän hyvää tiimiä, rakkaita läheisiä ja aivan ihania uskollisia asiakkaita. Kiitos kaikille, ilman teitä ei olisi Mustetta ja Reikää tatuoimassa ja reijittämässä ihmisiä Kouvolan sydämessä. Tulkoon vielä monia oppisen ja ilon hetkiä, musteisia ihoja ja työntäyteisiä vuosia putiikille!

Terveisin, Kaisa Bosslady
Tässä olisi vielä perjantailta muutama valokuva!Terkuin, Kvl Muste ja Reikä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti