27.9.2017

Syyskuun loppu lähenee

Hyvää sateista syksyä<3

Kesä tuli ja meni liiankin nopeasti, mutta toisaalta tatuointien kannalta ovat hoitokelit olleet ehkäpä optimaalisemmat, kuin jos aurinko olisi porotellut täydeltä taivaalta. Syksyä piristää värikkäiden lehtien lisäksi joka kuukausittainen Walk in friday, eli tervetuloa ylihuomenna nappaamaan itsellesi pieni kuva loppuviikon ratoksi.
Viikonloppu meni Jerellä töitä tehdessä, tai oikestaan töihin liittyviä opintoja suoritellessa, Helsingissä Paradise tattoo:ssa, Jussin opetuksessa. Lisää on luvassa marraskuun lopulla, sillä välin Jere tutustuu lävistysraamattuun ja valmistelee vaihtuvaa koruvalikoimaa.

Tässä vähän Jeren fiiliksiä lävistysopinnoista ja tulevien muutoksien infoa:

Hola vuoon! Mie tosiaan viikonloppuna kävin Jussin tykönä kuuntelemassa ja oppimassa uusia tekniikoita ja teoriaa. Oli erittäin mielenkiintoinen ja oppirikas viikonloppu. Tää toi tullessaan mulle ihan tosi paljon asioita, joita en edes ole tähän mennessä osannut ajatella. Erittäin hyödyllistä ja tarpeellista tietoa niin lävistyksien tekemiseen kuin kaikkeen sitä ympäröiväänkin tekemiseen. Tästä on hyvä lähteä taas jatkamaan eteenpäin.

Tosiaan meillähän on vaihtumassa koruvalikoima tämän syksyn ja talven mittaan. Vaihdamme perus ulkokierteiset korut sisäkierteisiin koruihin, eli internally threaded koruihin. Nämä ovat paljon ystävällisempiä lävistykselle, kun taas tällä hetkellä meillä käytössä olleet ulkokierteiset korut. Ulkokierteisessä korussa kierteet repivät kudosta pois- ja ulosasentamisessa, tehden vahinkoa kudokselle. Sisäkierteisessä korussa näin ei pääse käymään, sillä tässä mallissa kierteet ovat tappiin asennettu sisäpuolelle. Sisäkierteiset korut ovat myös erittäin paljon hygieenisempiä kun ulkokierteiset korut, sillä sisäkierteisissä koruissa kierteet ovat korun sisällä, niin näin ollen niihin ei jää eritteitä, joten tulehtumisriski pienenee huomattavasti, eli lävistyksesi paranee myös paljon nopeammin. Sisäkierteisiin koruihin kierteet ovat hankalempia tehdä, joten niiden valmistus on myös kallista verraten ulkokierteisten korujen valmistamiseen. Tämä näkyy korujen nousevassa hinnassa, mutta sisäkierteiset korut ovat tosiaan kudokselle paljon ystävällisempiä, niin kyllä paremmasta ehdottomasti kannattaakin maksaa.

Ohhoh, sieltä semmosset sepostukset! Kiitos kaikille ketä jaksoivatten lukea tätä tekstiä. Jos kiinnostaa lisää, niin täältä liikkeeltähän meikäläisen tavoittaa! Ootte parhaita <3 -Jere
Tässä vielä artistien viimeisimpien töiden kuvia:
Eeppi:

Kaisa:

Joni:
  
Parantuneet naulat


See U soon!
-Karu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti