15.12.2017

Perrrrrjantaita musteinen väki!

Hyvää joulukuun puoltaväliä kaikille!

Joulu tulla jollottaa jo nurkan takana.

Niin kuin vuosi sitten, tänäkin vuonna musteinen mimmi muistuttelee, että pukin konttiin kannattaa hankkia ikuista lahjaa läheiselle! Kouvolan Musteen ja Reiän jouluiset lahjakortit ovat vuoden voimassa, eli saajan kannattaa vuoden sisään tulla ainakin putiikilla pyörähtämään, jotta voi esimerkiksi ajanvarauksen yhteydessä lahjakortin käyttää.

Olemme avoinna normaalisti koko ensi viikon, eli 23.12 perjantaina klo 16 asti on aikaa lahjakorttia tulla ostelemaan.
Mikäli vapaita Joulun ja Uuden vuoden välille sattuu ja pientä, max tupakki-askin kokoista kuvaa halajaa, sattuu vuoden viimeinen Walk in Friday 29.12 perjantaille! Voit siis juhlistaa vuoden vaihtumista ja alkavaa vuotta 2018 nahkaasi leimattavalla muistomerkillä. Mikä olisikaan parempi tapa pistää vuosi 2017 pakettiin?
Kiitos taas blogikirjoitus-kysymyksistä! Seuraavassa info-pläjäyksessä käsitellään kipulääkkeiden vaikutusta ja tarpeellisuutta ennen ja jälkeen tatuoinnin oton. Lähetä ihmeessä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä meille päin, konsultoimme tarpeen tullen eri alojen asiantuntijoita ja vastaamme miten parhaiten osaamme blogikirjoituksissamme. Kommenttiosoihin voi myös kirjoittaa ja jakaa omia kokemuksia aiheesta.

Eevan:Kaisan:

Jonin:


Hyvää viikonloppua ja Joulun valmisteluja! Terveisin, Karu Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti