26.1.2018

Tammikuun Walk in

Hyvää perjantaita musteinen väki!
Tammikuun Walk in meni mukavissa merkeissä, taas oli ihanasti jengiä jo aikaisin aamulla ovella jonossa! :)


Hienosti kaikki niin vanhat tutut, kuin myös uudet asiakkaat muistivat kyllä miten Walk in Friday meidän putiikilla pelittää, mutta tässä vielä muistutusta Walk in-periaatteista kiinnostuneille:

Kouvolan Muste ja Reikä pitää joka kuun viimeisenä perjantaina Walk in Friday päivän klo 9-16. Mikäli viimeinen perjantai sattuu olemaan pyhäpäivä, saattaa silloin tapahtumapäivä vaihtua torstaiksi, mutta tästä ilmoitamme mainonnassa.


Walk in päivinä aikaa ei tarvitse varata, vaan riittää kun kävelee sisään ja kirjoittaa nimensä jonotuslistaan. Teemme kuvia jonotusjärjestyksessä. Oman nimeen perään voi laittaa myös artisti-toiveen. Tekijöiden määrästä riippuen ehdimme päivän aikana tehdä 10:stä-20:neen kuvaan.

Kuvat joita Walk in päivinä normaalisti tehdään, ovat pieniä, maksimissaan noin 8x5cm kokoisia. Mikäli mielessä on isompaa kuvaa, niin ne otamme ajanvarauksella.

Tässä koostetta päivän kuvista:


Eeva:Joni: 


 Kaisa:Kiitos mahtaville asiakkaille, jotka tulivat taas positiivisella fiiliksellä nappaamaan itselleen pienen tatuoinnin meidän putiikilta!<3

Ihanaa viikonloppua kaikille<3
Terkuin, Karu Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti