9.3.2018

Jereltä tekstiä


Morjestusta vaan!

Pitkästä aikaa minäkin (Jere) uskaltauduin tänne kirjottelemaan. Harvemmin mun tekstiä täällä ootte lukenut, mutta NYT saatte munkin päästä ajatuksia lukea. Alempana on myös valokuvia artistien viimeaikaisista teoksista, että jos koette ne mieluisammiksi katseltaviksi kun tätä burgerointia luettavan, niin antakaa mennä. En loukkaannu lainkaan!

Myö oltiin Kaisan kanssa tossa viime viikonloppuna puolan tatuointimessuilla. Oli ihan törkeen mukava reissu. Mä en itse oo reiluun 10 vuoteen käynyt ulkomailla, jos ei pientä rallittelua ruottinlaivalla lasketa :D. Tykkäsin tosi paljon puolasta. Tietenkään en siitä kielestä mitään ymmärtänyt, vaikka sitä meille alvariinsa siellä huudeltiinkin. Onneksi iso osa asiakaspalvelijoista ja asiakkaista puhui englantia. 

Pääsin itsekkin puolassa Kaisan hellään käsittelyyn. Nahkaa tummui ja hammasta purtiin. Harmi, kun ei ihan hirveästi kuvamateriaalia taltioitunut matkaan.

MUTTA on se myös ihana olla suomessa takaisin. Täällä päin pystyy höpöttää ihan pelkästään ihanaa meille suotua suomen kieltä ilman paineita!

Ei kai siinä. Lähdetään kohta viikonlopun viettoon täältä putiikilta. Ens viikkoon vaan tyypit!


Kuvia viimeaikaisista teoksista:


Kaisan:


Sleeve in progress


Healed

Eevan:

 Terkuin, Jere, Kvl Muste ja Reikä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti