29.5.2018

Kesäuutisia!

Kesän helteitä pukkaa ja niin myös uutisiakin!

Juhannusviikolla 25, eli 18.6.-21.6. (olemme pe 22.6. suljettuna) Kaisa päivystää pääasiassa itekseen putiikilla muiden juostessa kesälaitumilla, joten sillä viikolla tuleviin puheluihin ja s-posteihin vastaillaan heti kun keritään.

Itse Juhannuksena olemme kiinni pitkän viikonlopun! Elikkäs perjantaista 22.6. maanantaihin 25.6. olemme suljettuna ja 26.6. etiäpäin taas normisti hommissa.

Sellaisia jännittäviä muutoksia on heinäkuussa, että aukioloaikamme muokkaantuvat kertaheitolla erilaisiksi! Putiikin puolen ovet ovat avoinna 1.7. eteenpäin niin, että olemme avoinna ti-pe klo 12-16 ja lauantaisin klo 12-15.
Ja vielä tarkennus, että artistit työskentelevät sovitun mukaan, ja aukioloajat käsittävät vain konsultaation paikanpäällä ja puhelimitse.
Muistuttelemme tästä kyllä vielä lähempänä. 

Lauantain kirpparipäivän Inkfest-arvontaan osallistuneille on ilmoitettu viestitse voitoista ja palkinnot odottavat noutajaansa putiikilla! :) Kiitos vielä kaikille osallistuneille ja Inkfestiä tukeneille<3

Jonoista: Jonilla löytyy aikoja kesälle, Eevalla meneepi syksylle ja Kaisalla avautuu loka-marras-joulukuun ajanvaraukset 27.8.
Belgialainen Chris Van Binst on tulossa vierailulle elokuussa ja tekee täällä hommia torstaina 2.8., perjantaina 3.8. ja lauantaina 4.8. ja hänelle löytyy vielä aikoja jokaiselle päivälle. Chrisille voi varailla aikoja samaan tapaan kuin vakituisille artisteille. Mandalat, kirjoitukset, kukkatyöt ja niistä etenkin unikot ovat lähellä hänen sydäntään, mutta monipuolinen artisti tekee laajasti muunkinlaisia töitä. Lopussa vielä referenssikuvia Chrisin töistä!<3Kaisan:

Eevan:
Jonin:Vieraileva artisti Chris Van Binst:Terv. Kvl Muste ja Reikä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti