18.6.2018

Kiitoksen ja Juhannukset

Hola!

Muutoksia putiikilla on taas tapahtunut. Edellisen päivityksen selanneilla onkin jo tiedossa että nykyisin liike pyörii kolmikon, Eevan, Jonin ja Kaisan voimin. Koko liike tuntuu jo nyt tyhjältä kun Jere on lähtenyt uusiin seikkailuihin.
Kaikki meistä haluavat vielä kiittää ihanaa rastapäätämme, joka oli mahtava shop manager, opiskelija ja loppukuukausina myös lävistäjä. Kaksi vuotta Jereä hujahti nopeammin kuin kukaan olisi halunnut.

Kiitos paljon kun olit tiimissä, kiitos yhteisistä seikkailuista ja työstä niin meidän kuin putiikin hyväksi. Tulevaisuus tuo varmasti lisää jännittäviä tapahtumia ja onneksi käyt välillä meillä shop managerina "keikkaa heittämässä" ja muutenkin morjestamassa. :)


Juhannusviikolla on muutenkin putiikilla erikoinen tilanne, allekirjoittanut eli Kaisa on muiden huidellessa lomalla itsekseen duunissa ti-to. Päivisin voi olla sen verran hulinaa että en yksin kerkeä puheluihin heti vastaamaan, mutta ottelen yhteyksiä tatuointi hommien jälkeen kaikkiin tulleisiin puheluihin ja viesteihin. Kiitos jo etukäteen kärsivällisyydestä. :D

Liike on pitkän viikonlopun ja ensi viikon maanantain suljettu, eli ollaan Juhannus lomilla 22-25.6.Kuvia viimeaikaisista töistä

Joni:


Eeva:
Kaisa:


Osittain parantunut, osittain uutta


Kaveritatskat


Work in progress


Osittain parantunut, osittain uutta
Hyvää Juhannusviikkoa<3
Terveisin, Karu Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti