18.7.2018

Hiki virtaa

Helou!

Blogin kirjoituksessa oli pieni tauko, kaikkien aivot ovat sulat helteestä ja lomia on pidelty, mutta nyt vihdoin kerkesimme hetkeksi pysähtyä blogin ääreen.


Putiikilla on tosiaan muuttuneet aukioloajat. Olemme nykyisin avoinna ti-pe klo 12-16 ja lauantaisin klo 12-15.
Eli ne ketkä eivät arkisin meinaa keretä liikkeelle juosta ajanvaraus tms asioissa, voivat tulla lauantaina pyörähtämään. Maanantai tämän tähden tiputettiin pois, ja myös siksi että maanantait tuntuvat olevan hiljaisimpia päiviä. Näinä aikoina olemme siis varmasti auki, mutta toki jos liikkeellä näkyy ahkeria uurastajia niin saa toki tulla akuuteissa asioissa koputtelemaan. :)Ei ole enää montaa viikkoa kun Belgialainen Chris Van Binst tulee liikkeellemme pyörähtämään vierailulla. Chris nakuttelee putiikilla kuvia to-la 2.8-4.8.

Chrishillä on vielä vapaana perjantai 3.8. ilta ja 4.8. päivä, jolloin olisi aikaa tehdä jotain isompaakin projektia. Tule varaamaan jos Chrisin tyyli miellyttää silmää<3 Tässä muutamia malleja Chrisin töistä:
Jono-tilanne on tällä hetkellä vakituisilla artisteilla sellainen, että Eevalla on seuraavat vapaat ajat marraskuun lopulla ja Jonilla elokuun alussa. Kaisalla avautuu tämän vuoden loka-marras-joulukuun ajanvaraukset 27.8. klo 11, jolloin allekirjoittanut on päivystämässä putiikilla.


Tässä viimeaikojen töitä:

Kaisa:
Työn alla


 


Kesäterveisin, Kaisa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti